اولین تفاوت برای افزایش پلی در پلتفرمهایی بینالمللی انتخاب توزیع کننده و لیبل مناسب برای انتشار موزیک هاست. اُرچارد توزیع کننده موسیقی سونی میوزیک که ایران مجوز موزیک ها را بهواسطه آن در پلتفرمهایی مانند اسپاتیفای پخش مینماید. علاوه حفظ بالای مالکیت مادی و معنوی، انتشار در بیش از صد پلتفرمجهانی، برندینگ بهتر و… در پارتنرشیپ جدیدی با اسپاتیفای، امکان پخش موزیک در پلی لیستهای پربازدید این پلتفرم و اضافه شدن به بخش آهنگهای پیشنهادی که هوش مصنوعی اسپاتیفای به شنوندگان را افزودهاست. این پارتنرشیپ به صورت تخمینی برای آهنگهای منتخبی که از سوی ایران مجوز به سونی برای پروموت معرفی میشوند؛ تا دوبرابر درآمد هنرمندان را بالاتر خواهد برد!
پروموشن موزیک | Music Promotion به فرآیند افزایش آگاهی پیرامون موسیقی و برند یک هنرمند گفته میشود. که با ایجاد کمپینهای بازاریابی، هدف قرار دادن مخاطبان و استفاده از بسترهای گوناگون مانند رادیو، رسانه های اجتماعی و پلتفرمهای استریم امکان پذیر است. برای هنرمندانی که پیش از این آثار خود را در پلتفرمهای بین المللی موسیقی منتشر نموده اند. ایجاد و افزایش درآمد الویت مهمی به شمار میآید. اما بهبود چشمگیر آمار استریم و دانلود موسیقی عموماً در گرو گسترش Fan Base یا پایگاه طرفداری هر هنرمندان است.
در این نوشته پیرامون چگونگی، جزییات و کلییات سرویس پروموشن پلتفرمهای جهانی ایران مجوز صحبت میکنیم. با این توضیح که ایران مجوز برای پروموشن هر پلتفرم یک صفحه اختصاصی دارد. و در صورت تمایل برای هماهنگی نهایی و اطلاع از آخرین تغییرات میتوانید با همکاران ما به صورت آنلاین در تلگرام گفت و گو نمایید.
پخش جهانی استاندارد پیش از پرموت!
انواع استراتژیهای پروموشن موزیک | Music Promotion
در دنیای مدرن استراتژیهای گوناگونی برای پروموت یک آهنگ وجود دارد. (که برخی ازآنها در کشور ما نیز فراگیر شده است):
- تبلیغ در رسانه های اجتماعی: تعامل با طرفداران و به اشتراک گذاری محتوا در پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توییتر و فیس بوک
- تبلیغات رادیویی: ارسال موسیقی به ایستگاه های رادیویی برای پخش و مصاحبه.
- پرموشن در پلتفرمهای استریم: استفاده از پلتفرمهایی مانند اسپاتیفای، اپل موزیک و یوتوب برای حضور در پلی لیستها و…
- اینفلوئنسر مارکتینگ: مشارکت با اینفلوئنسرها برای پروموت موزیک.
- بازاریابی ایمیلی: ارسال خبرنامه به طرفداران و مشترکین
چگونه هنرمندان مستقل می توانند موسیقی خود را به طور موثر تبلیغ کنند؟
- ایجاد یک تصویر حرفه ای و یکسان از برند در تمامی پلتفرمها.
- تعامل با طرفداران در رسانه های اجتماعی و پاسخ به نظرات و پیامهای آنها.
- ارسال موسیقی به وبلاگ ها، مجلات و پلی لیستها برای بررسی و انتشار
- همکاری با هنرمندان دیگر برای گسترش دامنه مخاطبان
- برنامهریزی منظم برای انتشار آثار
چگونه هنرمندان می توانند موفقیت کمپین های تبلیغاتی موسیقی خود را بسنجند؟
هنرمندان می توانند موفقیت کمپینهای تبلیغاتی موسیقی خود را با نظارت بر KPI یا شاخصهای کلیدی عملکرد (key performance indicators) اندازه گیری کنند:
- بررسی تعداد استریم و رشد در پلتفرمهایی مانند اسپاتیفای و اپل موزیک (در صورت نیاز برای محاسبه حدود درآمد میتوانید از ماشین حساب تخمین استریم ایران مجوز استفاده نمایید.)
- بررسی تعامل در رسانههای اجتماعی، از جمله تعداد لایکها، نظرات، اشتراک گذاریها و دنبال کنندگان.
- آنالیز پخش رادیویی و عملکرد در چارتهای موسیقایی.
- بررسی وضعیت فروش و دانلود آهنگ و… در پلتفرمهایی مانند آیتیونز
- مرحله مهم رشد در صنعت موسیقی یعنی بررسی پیشنهادهای برگزاری کنسرت و رویدادهای زنده.
باید شنوندگان را تبدیل به طرفدار کنیم!
FANS vs LISTENERS
بخش مهمی از پروسه تبدیل شدن به یک هنرمند موفق وابسته به تبدیل شنوندگان گذری (شنوندگانی که در ابتدا تنها یک بار قصد شنیدن آثار شما را دارند.) به شنوندگان تکراری و در نهایت طرفدارانی است. که به حامیان قدرتمند موسیقی شما تبدیل شدهاند. یک طرفدار واقعی موسیقی شما را گوش می دهد؛ می خرد؛ به اشتراک می گذارد و به دیگران توصیه می کند. ده طرفدار همیشه ارزشمندتر از 100 شنونده خواهد بود! در نتیجه یکی از مهمترین سنجههای موفقیت در یک کمپین تبلیغاتی میتواند بررسی نسبت تبدیل شنوندگان به اصطلاح اتفاقی به طرفدار در طی فرآیند پروموشن باشد.
FANS vs STANS
تفاوت فن و استن چیست؟ واژه stan از ترکیب دو واژه “استالکر” و “فن” نشأت گرفته است. این واژه در گذر زمان تبدیل به یک اصطلاح مثبت شده؛ و به طرفدارانی اطلاق می شود. که به شدت از افراد مشهور مورد علاقه خود حمایت می کنند. باتوجه به توضیحات اخیر، اگر در طی یک کمپین تبلیغاتی موزیک، شنوندگان تبدیل به استند شدند. تردیدی در موفقیت آن نیست!
برخی از اشتباهات رایج هنرمندان موسیقی در فرآیند پروموشن موزیک | Music Promotion:
- نبود تصویر واضح و ثابت از برند در همه پلتفرمها.
- تمرکز صرف بر تبلیغات به جای تعامل با مخاطبین
- نادیده گرفتن اهمیت شبکه سازی با دیگر همکاران، متخصصان صنعت موزیک و هنرمندان.
- تکیه بر یک استراتژی ثابت تبلیغاتی به جای تنوع بخشیدن به رویکردها و انعطاف در تغییر درست و موقع مسیر
- عدم تعیین اهداف و انتظارات واقع بینانه برای کمپین های تبلیغاتی