بهترین سرویس پخش موسیقی 2021 چیست؟
بهترین سرویس پخش موسیقی 2021 را نمی توان بدون چگونگی همگیر شدن این سرویس ها بررسی نمود. طی چند دهه اخیر، روند گوش دادن به موسیقی راه طولانی ای را پیموده است. روزهایی که مجبور بودید CD، صفحه وینیل گرامافون یا نوار کاست تهیه کنید، گذشته است. حتی دیگر نیازی به دانلود به صورت دیجیتالی هم نیست. امروزه به آسانی میتوانید با یک گوشی موبایل در یک سرویس پخش موسیقی ثبت نام کرده و طبق نیازتان به همه موسیقیهایی که نیاز دارید دسترسی داشته باشید. با اینکه تعداد کمی سرویس پخش موسیقی وجود دارد. اما با هم تفاوت هایی هم دارند. به همین دلیل ممکن است یافتن سرویسی که کاملا مناسب نیازتان باشد دشوار به نظر برسد.
ایران مجوز به عنوان ناشر بین المللی موسیقی پیش از این پاسخگوی پرسش های هنرمندان در حوزه پلتفرم های موسیقی و انتشار آهنگ های شان در اسپاتیفای و… بود. اما با توجه به نیاز فعلی کاربران ایرانی در افزایش آگاهی عمومی نسبت به سرویس های دیجیتال موسیقی بر آن شدیم تا با ترجمه و گردآوری آنالیز های روز دنیای موسیقی در بالا بردن سطح دانش موسیقی بیش از پیش شریک باشیم.
زمانی که می خواهید تصمیم بگیرید که کدام سرویس را استفاده کنید، بهتر است چند مورد را مدنظر قرار دهید. باید مطمئن باشید اپلیکیشنی که انتخاب می کنید روی تمام سیستم عامل های دستگاه هایی که می خواهید با آنها به موسیقی گوش دهید پشتیبانی شود.
لیست برترین سرویسهای پخش موسیقی 2021
بهترین سرویس پخش موسیقی به طور کلی: Spotify
بهترین سرویس برای دستگاههای شرکت اپل: Apple music
بهترین سرویس برای خورههای موسیقی: Tidal HiFi
بهترین سرویس موسیقی برای مشترکان ویژه آمازون: Amazon Music Unlimited
بهترین سرویس برای کاربران گوگل: Youtube Music
بهترین سرویس پخش موسیقی 2021 برای کاربران عادی
اسپاتیفای پر از محتوای موسیقی و صوتی است، به همراه گزینه پخش رایگان و پشتیبانی از انواع دستگاههای مختلف.
مزایا: دارا بودن منبع بزرگی از آهنگها و پادکستها، پشتیبانی از دستگاههای مختلف، طرح استفاده رایگان، لیست پخش مشترک و قابلیت گوش دادن گروهی
معایب: نداشتن پخش زنده، نداشتن صدای بدون افت کیفیت ( به زودی)
آیا به دنبال سرویس پخش موسیقی ای هستید که طیف گسترده ای از آهنگ ها را داشته و همینطور با همه دستگاه های شما سازگار باشد؟ اسپاتیفای همان است که میخواهید. استپاتیفای برای همه سیستم عامل های معروف برنامه داشته و یک طرح رایگان که تبلیغات دارد هم ارائه میدهد. برای پخش بدون آگهی، نیاز به اشتراک پولی است.
یکی از امتیازات اسپاتیفای تمرکز آن بر یافتن و مدیریت لیست پخش است. به این صورت که گزینه بهبود (Enhance) در خدمات لیست پخش به شما امکان می دهد تا آهنگ های مشابه را به لیست های پخش موجود اضافه کنید. این برنامه به شما امکان می دهد آهنگ ها را براساس حال و هوای مختلف و ژانر نیز فیلتر کنید.
این سرویس، پادکست و محتوای ویدئویی هم دارد، به علاوه موسیقی را تا کیفیت ۳۲۰ کیلوبیت پخش می کند که برای اکثر شنوندگان خوب به نظر میرسد. اگر این کیفیت به مذاق شما خوش نمیاید، اسپاتیفای قصد دارد اواخر امسال گزینه ای با کیفیت CD را به نام Spotify HiFi معرفی کند.
در سال 2021، اسپاتیفای رابط کاربری برنامه موبایل را برای انتقال روان بین پادکست و مجموعهی آهنگ ها به روز کرده است، به این صورت که برای دسترسی آسان، میتوان لیست پخش، آلبومها و پادکستها را پین کرد.
توسعه دهندگان اسپاتیفای اعلام کرده اند که قصد دارند در «ماه های آینده» تجربه پخش صوتی زنده – مشابه برنامه هایی مانند کلابهوس – را در برنامه خود جای دهند. همچنین در نسخه آزمایشی از ویژگی زیرنویس خودکار برای پادکست ها معرفی شده است.
مشترکان جدید اسپاتیفای می توانند به مدت یک ماه از سرویس های پریمیوم به رایگان استفاده کنند. برای مدت زمان محدودی، مشترکان Xbox Game Pass Ultimate می توانند چهار ماه به صورت رایگان از خدمات پولی اسپاتیفای بهره ببرند.
بهترین سرویس پخش موسیقی 2021 برای دستگاههای شرکت اپل
اپل موزیک در دستگاه های اپل بسیار عالی عمل می کند، به علاوه برنامه ای برای آن در طیف وسیعی از سیستم عامل ها از جمله اندروید وجود دارد.
مزایا: گزینههای زیاد، رادیو زنده، همخوانی با دستگاه های اپل، لیست پخش مدیریت شده، بسته آزمایشی رایگان سه ماهه، بستههای تخفیفی به همراه سایر خدمات اپل
معایب: نداشتن نسخه رایگان، نداشتن صدای بدون افت کیفیت ( به زودی در ماه ژوئن)
اگر از آیفون و سایر محصولات اپل استفاده می کنید، خوب است که به فکر برنامه Apple Music باشید. اپل موزیک کاملاً با سخت افزار و نرم افزار اپل همخوانی دارد، به علاوه با آهنگ هایی که در iTunes دارید هم کار میکند.
یکی از بهترین چیزها در مورد اپل موزیک این است که با دستیار صوتی سیری و ساعت هوشمند اپل همخوانی دارد، به علاوه می توان آهنگ ها را بدون مشکل در هومپاد هم پخش کرد. اگر دستگاه های اپل دیگری دارید، اپل موزیک راحت ترین سرویس برای استفاده است.
اپل موزیک نیز از گزینه های زیادی برخوردار است. این سرویس به غیر از آهنگ های درخواستی، ایستگاه رادیویی Apple Music 1 و تعدادی آهنگ های اختصاصی هم ارائه می دهد.
اپل موزیک در ابتدا فاقد نسخه وب بود، اما اکنون اپل به مشترکین این امکان را میدهد تا بدون نیاز به نصب برنامه، جداگانه از طریق مرورگرهای اینترنت در رایانه ها و لپ تاپ ها از این سرویس استفاده کنند.
اگر می خواهید به آنچه دوستانتان گوش می دهند دسترسی داشته باشید، این برنامه همچنین لیست های پخش ویژه ای را برای آن ارائه می دهد، و لیست های پخش دیگری را برای موسیقیهای تازه، موارد دلخواه شخصی و موارد دیگر هم ارائه می دهد.
اپل موزیک در حال حاضر از پخش با کیفیت عالی برخوردار نیست، اما اپل اعلام کرد که صدای بدون افت کیفیت، بدون دریافت هیچ هزینه اضافی از ماه ژوئن در دسترس همه مشترکان قرار خواهد گرفت.
اعضای جدید می توانند بسته آزمایشی سه ماهه رایگان دریافت کنند و مشتریان Best Buy می توانند از بسته آزمایشی شش ماهه استفاده کنند. اما برخلاف اسپاتیفای، اپل موزیک نسخه رایگان همراه با تبلیغات را ارائه نمی دهد.
بهترین سرویس پخش موسیقی 2021 برای خورههای موسیقی
Tidal HiFi در طیف وسیعی از سیستم عامل ها در دسترس است به علاوه کیفیت صدای بسیار بهتری را نسبت به اکثر سرویس های پخش موسیقی دیگر ارائه می دهد
مزایا: پخش آهنگهای بدون افت کیفیت و با پسوند MQA، پشتیبانی از طیف وسیعی از سیستم عامل ها، محتوای انحصاری، داشتن موزیک ویدیو
معایب: بدون نسخه رایگان، نداشتن برخی امکانات، اشتراک ویژه گران
Tidal کمی با سایر سرویس های پخش موسیقی تفاوت دارد. به این دلیل که هدف آن کسانی است که تجربه شنیدن صدا با وضوح بالاتر میخواهند و به همین خاطر کیفیت صدای عالی ای را فراهم می کند.
در حالی که Tidal مانند استپاتیفای بسته اشتراک ویژه با کیفیت ۳۲۰ کیلوبیت ارائه میدهد، همچنین بسته اشتراکی به نام HiFi دارد که آهنگ ها با فرمت بدون افت کیفیت «FLAC» بوده و کیفیت ۱۴۱۱ کیلوببیت دارند. این بدان معناست که شما موسیقی را با کیفیت کامل و کاملا همانطور که باید شنیده شود، گوش می دهید. اشتراک HiFi شامل Tidal Masters هم می باشد، ویژگی ای که در آن آهنگ هایی با کیفیت 2304 تا 9216 کیلوبیت ارائه میشوند.
Tidal همچنین به دلیل پخش مطالب اختصاصی قابل توجه شناخته شده است. آلبوم هایی مانند «4:44» از جی-زد و “زندگی پابلو” از کانیه وست ابتدا در Tidal پخش شدند. همچنین موزیک ویدیوها و محتوای پشت صحنه نیز در این برنامه وجود دارند.
وقتی حرف از برنامه های موسیقی با صدای بدون افت کیفیت میشود، Tidal با گزینه Music HD آمازون در رقابت است. برخلاف Tidal، این سرویس کیفیت صدای مشابه با قیمت کمتری ارائه می دهد.
با این حال، آمازون موزیک، موزیک ویدیو ندارد. همچنین در دستگاه های کمتری پشتیبانی میشود و فاقد نسخه های انحصاری ویژه مانند Tidal است.
برترین سرویس موسیقی برای مشترکین ویژه آمازون
Amazon Music Unlimited کاملاً با دستیار صوتی الکسا یکپارچه شده است و تخفیف هایی را برای مشترکان ویژه یا کسانیکه بلندگو دستیار صوتی اکو دارند ارائه می دهد.
مزایا: تخفیف برای اعضای Amazon Prime ، گزینه های زیاد، تلفیق با الکسا ، موسیقی کیفیت بالا دیگر نیازی به هزینه اضافی ندارد
معایب: بجز موسیقی محتوای دیگری ندارد
اگر مشترک Amazon Prime هستید، شاید بخواهید چند دلار پس انداز کنید و به دنبال سرویس اشتراک موسیقی آمازون به نام Amazon Music Unlimited بروید.
مشترکان ویژه با عضویت خود به Prime Music هم دسترسی پیدا می کنند اما اگر می خواهید انتخاب موسیقی گسترده تری داشته باشید، ارزش این را دارد که Music Unlimited را امتحان کنید که منبعی بزرگتر از آهنگ ها را ارائه می دهد.
Music Unlimited در طیف وسیعی از سیستم عامل ها از جمله iOS ، اندروید و نسخه وب در دسترس است. این سرویس کاملاً با الکسای آمازون سازگار است، بنابراین اگر یک بلندگو اکو یا محصول الکسای دیگر داشته باشید، عالی کار میکند.
اعضای جدید معمولاً یک بسته آزمایشی 30 روزه رایگان دریافت می کنن ، اما برای مدت زمان محدودی ، آمازون یک بسته آزمایشی سه ماهه هم ارائه می دهد. پس از بسته آزمایشی، هزینه اشتراک شما به طور خودکار به صورت ماهانه محاسبه میشود، مگر اینکه تصمیم به لغو آن بگیرید. اعضای جدیدی که نسخه دوم هندزفری اکو آمازون را خریداری می کنند می توانند شش ماه اشتراک رایگان دریافت کنند.
Music Unlimited بجز موسیقی محتوای دیگری ندارد، اما جدا از آن، سرویسی عالی برای کسانی است که به اکوسیستم آمازون متصل اند.
آمازون همچنین برنامه Music HD خود را از ماه مه 2021 بازنشسته کرده و آن را در برنامه Music Unlimited ادغام خواهد کرد. این بدان معناست که طرفداران صدای بدون افت کیفیت و با کیفیت بالا می توانند آهنگ های با کیفیت Music HD را بدون هیچ هزینه اضافی اجرا کنند.
برترین سرویس رای کاربران اندروید
یوتیوب موزیک منبع مناسبی از آهنگ ها دارد، به علاوه با برنامه ها و سرویس های دیگر گوگل از جمله دستیار گوگل بسیار خوب هماهنگ می شود.
مزایا: لیست های پخش جالب، هماهنگی خوب با سرویس های گوگل ، دسترسی به نسخه رایگان
معایب: با دستیار صوتی الکسا همخوانی ندارد، نداشتن کیفیت بالای بدون افت کیفیت
اگر واقعاً به اکوسیستم محصولات گوکل متصل هستید ، YouTube Music همان است که باید انتخاب کنید. به عبارت دیگر، اگر گوشی اندروید دارید و می خواهید سرویس پخش موسیقی شما به خوبی با دستیار گوگل هماهنگ شود، یوتیوب موزیک گزینه مناسبی است.
این برنامه همچنین در iOS و در وب هم در دسترس است، بنابراین هرجا که باشید میتوانید به خدمات آن دسترسی داشته باشید. این پلتفرم حتی لیست پخش مبتنی بر مکان و امکان جستجو برای آهنگ های دارای متن را هم ارائه می دهد.
یوتیوب موزیک کامل نیست، اما گوگل در تلاش برای بهتر کردن آن است. این برنامه اصلا با دیگر دستیارهای صوتی مانند الکسا هماهنگ نمی شود ، بنابراین اگر بلندگوی اکو آمازون داشته باشید، با پخش موسیقی از طریق اتصال بلوتوث با تلفنتان به مشکل خواهید خورد. با این اوصاف، این سرویس از دستیار Siri هم پشتیبانی نمی کند.
مانند اسپاتیفای ، یوتیوب موزیک نسخه رایگان با تبلیغات دارد. مشترکان جدید یک بسته آزمایشی یک ماهه برای آزمایش طرح اشتراک ویژه بدون آگهی هم دریافت می کنند.
اگر می خواهید یوتیوب موزیک و پخش ویدئو یوتیوب بدون آگهی را با همدیگر استفاده کنید، می توانید این دو سرویس را با طرح یوتیوب پریمیوم با هزینه 12 دلار در ماه خریداری کنید.
یوتیوب پریمیوم محتوای ویدیویی اختصاصی هم دارد. از آنجا که این گزینه فقط 2 دلار بیشتر از طرح موزیک پریمیوم هزینه دارد، برای طرفداران موسیقی که دوست دارند فیلم های یوتیوب را نیز تماشا کنند، ارزش بیشتری دارد.
موسیقی HiFi چیست؟
اکثر سرویس های پخش موسیقی طرح های پایه ای دارند که آهنگ هایی با کیفیت کاهش یافته ارائه میدهند. این بدان معناست که مقداری از کیفیت صدای ضبط شده اصلی برای کم شدن حجم فایل و پخش راحت آن فدا شده است. به عبارت دیگر صدای پخش استاندارد با کیفیت واقعی برابر نیست.
پیش از این نیز در نوشته دیگری پیرامون های فای و ورود اسپاتیفای در آینده نزدیک به آن صحبت کرده بودیم.
اگرچه این افت کیفیت از نظر شنونده معمولی به سختی قابل تفکیک است، اما اکثر خوره های صدا، موسیقی بدون افت کیفیت میخواهند که طیف وسیعی از صدای اصلی را حفظ کند. اینجاست که پخش موسیقی HiFi وارد می شود.
پلتفرمهای مختلف برنامه های صوتی بدون افت کیفیت خود را با نام های مختلف از جمله HiFi ، HD Music و Hi-Res Music عرضه می کنند. اگرچه تفاوت هایی بین آنها وجود دارد، اما همه آنها به طور کلی به پخش آهنگهای صوتی اشاره می کنند که حداقل با کیفیت CD ارائه می شوند.
Tidal و Amazon Music Unlimited از محبوب ترین سرویس ها با گزینه صدای بدون تلفات هستند و گزینه بهتری برای شنوندگانی است که بهترین کیفیت را می خواهند. اسپاتیفای و اپل موزیک نیز اواخر امسال طرح اشتراک با کیفیت عالی را اضافه خواهند کرد.
از معایب HiFi میتوان به این موضوع اشاره کرد که پخش با کیفیت بالا به پهنای باند اینترنتی بیشتری نیاز دارد ، بنابراین شما به اتصال اینترنت پرسرعت و بسته اینترنت پرحجم احتیاج دارید. برای بهره بردن ا ز کیفیت صدای عالی، به یک هدفون همه چیز تمام و یک مبدل اختصاصی دیجیتال به آنالوگ یا یک دست بلندگوی حرفه ای نیز نیاز خواهید داشت.
شما می توانید برای بدست آوردن آگاهی بیشتر، به قسمت ارتباط با ما بروید و با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
تازه ترین های «ایران مجوز» را در اینستاگرام دنبال کنید.