تفاوت بین سرویس های استریم و استور های موسیقی؛ در سال های گذشته که پخش و فروش بین المللی آهنگ ها و آلبوم های موسیقی در سرویس هایی مانند اسپاتیفای، اپل موزیک، آی تیونز و… در بین خوانندگان و هنرمندان حوزه موسیقی ایران رایج شده است. پرسش ها و ابهامات بسیاری پیرامون چگونگی عملکرد این پلتفرم ها، قوانین داخلی آن ها، تفاوت و شباهت هایشان به وجود آمده است.
یکی از متداول ترین اشتباهات رایج در پخش جهانی، اطلاق واژه استریم و یا استور برای همه پلتفرم های دیجیتال موسیقی است. در حالی که از پایه تفاوت بسیاری بین پلتفرم هایی که آهنگ های را برای استریم و یا دانلود آفلاین در معرض کاربران قرار می دهند با سرویس هایی است که فرمت های گوناگون فایل موسیقی را برای فروش در فروشگاه های آنلاین بارگذاری می کنند.
سرویس های استریم:
سرویس های استریم این اجازه را به شما می دهند که با پرداخت انواع آبونمانِ ماهیانه، فصلی، سالیانه و… به کاتالوگ آن ها دسترسی پیدا کنید. کاتالوگی برگرفته از میلیون ها آهنگ، آلبوم، موزیک ویدیو و پلی لیست های بی شمار و متنوع است. اما به شما اجازه دانلود فایل آهنگ داده نخواهد شد. بیشتر سرویس های استریم اما دانلود آفلاین را برای کاربران در دسترس قرار داده اند. برای نمونه در آپدیت جدید اسپاتیفای شما می توانید تا 50.000 آهنگ را به صورت آفلاین دانلود کنید. و در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید با استفاده از این اپ به آن ها گوش کنید.
استورهای آنلاین موسیقی:
فروشگاه های آنلاین موسیقی مانند آی تیونز، آمازون و… در ازای پرداخت هزینه هر آهنگ به شما اجازه دانلود فایل موسیقی را خواهند داد. که فرمت آهنگ، چگونگی دانلود و دیگر جزییات مربوطه با توجه به قوانین داخلی هر پلتفرم متغیر است.
کدام یک در بین کاربران محبوب ترند؛ استورهای آنلاین یا سرویس های استریم؟
تجربه کاربری سرویس های استریم با پرداخت ماهیانه و دسترسی بی نظیر به آرشیوی بی انتها از دنیای رنگارنگ موسیقی برای بسیاری از کاربران در سراسر دنیا جذابتر از پرداخت تک به تک هزینه هر قطعه و دانلود آن هاست.
تفاوت بین سرویس های استریم و استور های موسیقی در دنیای امروز باعث شده است کاربران تمایل بسیار زیادی به خرید اکانت پریمیوم سرویس هایی استریمی شبیه به اسپاتیفای و اپل میوزیک داشته باشند.
چه سرویس هایی هر دو نوع از خدمات استریم و استور را ارائه می کنند؟
هرچند تا کنون ارائه هم زمان دو سرویس در پلتفرم های جهانی آن چنان متداول نبوده است. ولی آمازون بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیا اکنون هم در زمینه استریم و هم در فروش آنلاین موسیقی در دسترس مخاطبین موسیقی است.
کمپانی اپل مالک بزرگترین سرویس های دیجیتال موسیقی دنیا مانند یعنی اپل موزیک، آی تیونز و شزم است. ولی تا کنون سرویس های خود را با تفکیک کاربری آن ها بین استریم و استور های موسیقی معرفی نمود است.
آی تیونز فروشگاه بزرگ اینترنتی اپل فایل های موسیقی را می فروشد و اپل میوزیک خدمات مربوط به استریم را ارائه می دهد. هم چنین شزم کاربری ویژه خود را دارد که پیش از این توضیح داده ایم. (شزم چیست؟)
شما می توانید برای بدست آوردن آگاهی بیشتر، به قسمت ارتباط با ما بروید و با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
تازه ترین های «ایران مجوز» را در اینستاگرام دنبال کنید.